Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük az LHI - Living Home Ingatlan honlapján!

Cégünk 2005-ben kezdte meg tevékenységét. Egy franchise hálózatából kiválva önállósítottuk magunkat 2008 márciusától és lettünk a piac egyik meghatározó hálózatoktól független ingatlanirodája.

Egyik kifejezett erősségünk, hogy nem csak passzívan gyűjtjük az eladó ingatlanokat, hanem aktívan kezeljük az ingatlant vásárolni szándékozó érdeklődőket, ill. keresleti igényeiket. Ügyfeleink egy ingyenes regisztráció után e-mailben értesülhetnek igényüknek megfelelő ajánlatainkról. Próbálja ki Ön is!

Kínálatunkban megtalálhatóak a luxus ingatlanoktól (rezidenciák, penthouse lakások) kezdve a panel lakásokon át a fejlesztésre alkalmas hegyvidéki telkekig a Budán és környékén, valamint a belvárosban fellelhető ingatlan típusok szinte mindegyike. Vagyis az eladó, kiadó budai, óbudai, ill. Buda környéki ingatlanok specialistái vagyunk.

Megbízásainkat megtalálja az összes vezető ingatlanhirdetési portálon (pl. ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, ingatlannet.hu stb., sok esetben már automatizált, napi frissítésű, szoftveres adatátemelés segítségével), ill. az erre szakosodott nyomtatott sajtóban. Cégünket, szolgáltatásainkat és ingatlan kínálatunkat nagy intenzitással internetes kampányok formájában (Google Adwords) is reklámozzuk, továbbá jelen vagyunk a Facebook-on is.