Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük az LHI - Living Home Ingatlan honlapján!

Cégünk 2005-ben kezdte meg tevékenységét. Egy franchise hálózatából kiválva önállósítottuk magunkat 2008 márciusától és lettünk a piac egyik meghatározó hálózatoktól független ingatlanirodája.

Egyik kifejezett erősségünk, hogy nem csak passzívan gyűjtjük az eladó ingatlanokat, hanem aktívan kezeljük az ingatlant vásárolni szándékozó érdeklődőket, ill. keresleti igényeiket. Ügyfeleink egy ingyenes regisztráció után e-mailben értesülhetnek igényüknek megfelelő ajánlatainkról. Próbálja ki Ön is!

Kínálatunkban megtalálhatóak a luxus ingatlanoktól (rezidenciák, penthouse lakások) kezdve a panel lakásokon át a fejlesztésre alkalmas hegyvidéki telkekig a Budán és környékén, valamint a belvárosban fellelhető ingatlan típusok szinte mindegyike. Vagyis az eladó, kiadó budai, óbudai, ill. Buda környéki ingatlanok specialistái vagyunk.

Megbízásainkat megtalálja az összes vezető ingatlanhirdetési portálon (pl. ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, ingatlannet.hu stb., sok esetben már automatizált, napi frissítésű, szoftveres adatátemelés segítségével), ill. az erre szakosodott nyomtatott sajtóban. Cégünket, szolgáltatásainkat és ingatlan kínálatunkat nagy intenzitással internetes kampányok formájában (Google Adwords) is reklámozzuk, továbbá jelen vagyunk a Facebook-on is.

Honlapunkat havonta több ezer érdeklődő keresi fel, országos szinten az egyik leglátogatottabb ingatlaniroda weboldal, a százezret messze meghaladó oldalletöltéssel. A Google keresője sok esetben első oldali találatként hozza fel az lhi.hu-t. Vagyis nagyobb eséllyel találják meg az interneten az általunk hirdetett ingatlanokat azok, akik keresőket használnak. Érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, jobb eséllyel indulhat ezen a piacon.

Eddig több mint 50 országból regisztráltunk érdeklődőket. Munkatársaink angolul, németül, spanyolul és oroszul is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

Szolgáltatásaink: új és használt lakóingatlanok, telkek, ipari és kereskedelmi ingatlanok értékesítése, bérbeadása, kívánságra ügyvédi háttérrel, valamint teljes körű, bankfüggetlen, személyre szabott, teljesen díjmentes hitelügyintézés a szükséges kapcsolati tőkével (külsős partnerrel), energetikai tanúsítvány (külsős partnerrel).

Ingatlanirodánk Óbuda szívében, a Kenyeres u. 15. szám alatt várja megtisztelő látogatását előre egyeztetett időpontban.

A Living Home Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Kft. ingatlanközvetítői nyilvántartási száma: C01643, adatkezelési nyilvántartási száma NAIH-121428/2017, ügyvezető: Szabó Dénes, ingatlanközvetítői nyilvántartási száma: 2405/2016