Tranzakció adatok

Státusz: Kiadó
Azonosító (ID): 360651121-62
Ingatlan ára: 190.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-9724414

Az ingatlan értékesítője

Lakatos Mária

Lakatos Mária

Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest II.
Tranzakció típusa:
Kiadó
Főkategória:
lakás
Alkategória:
tégla
Lakóterület:
57 m2
Szobák száma:
2
Ingatlan emelete:
4. emelet
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Komfort:
összkomfortos
Parkolás:
utcán, közterületen
Lift:
nincs

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Beépített szekrény
 
Beépített konyhabútor
Környezet:
Park a közelben
 
Iskola a közelben
 
Rendezett környék
 
Bevásárlóközpont a közelben
 
Óvoda a közelben
 
Gyógyszertár a közelben
 
Posta a közelben
 
Bank a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Vízhez közel
 
Bolt a közelben
Közlekedés:
Buszmegálló a Közelben
 
Autóút a közelben
Külső jellemzők:
Erkély

Leírás

II. Zöldmálon lakás kiadó

Kiadó lakás a Zöldlomb és a Felső zöldmáli utca között!

A kiadó lakás egy 16 lakásos társasház 4. emeletén helyezkedik el. A házat körülöleli egy nagy, gondozott, zárt kert, ahol játszótér, homokozó, valamint virágos kert kapott helyet. A lépcsőház frissen van festve, tiszta, rendezett. A nappalihoz tartozik egy örökpanorámás erkély. A hálószoba napos, világos, ablakai a belső kertre néznek. A fürdőszobában kád van, a wc külön helyiségben kapott helyet. A lakásban sok a beépített bútor, így a tárolás könnyen megoldható.

Az 57 nm-es, 2 szobás lakás bútorozottan kiadó, 2 havi kaucióval azonnal költözhető. A közös költség 28.000 Ft, mely tartalmazza a fűtést, a lépcsőházi takarítást, a kertészt, valamint a szemétdíjat. A víz és a villany egyedi mérőóra alapján fizetendő.

Az utcán ingyenes a parkolás. A lokáció nagyon kedvező, szinte a kapuban van a buszmegálló, a Rózsadomb Center pedig az utca végében. Iskolák, éttermek, orvosi rendelő, patika a közelben.

Az adatok tájékoztató jellegűek.

English:

Apartment for rent between Zöldlomb  and Felső zöldmáli Street!

The apartment for rent is located on the 4th floor of a 16-apartment building. The house is surrounded by a large, well-kept, enclosed garden with a playground, sandpit and flower garden. The staircase is freshly painted, clean and tidy. The living room has a balcony with panoramic views. The bedroom is sunny and bright, with windows overlooking the inner garden. The bathroom has a bathtub and the toilet is in a separate room. The apartment has lots of built-in furniture, so storage is easy.

The 2-room, 57 sqm apartment is furnished and can be moved in immediately with a 2 month deposit. The common cost is HUF 28.000, which includes heating, staircase cleaning, gardener and garbage. Water and electricity are metered.

Free parking on the street. The location is very convenient, there is a bus stop almost at the gate and the Rosehill Center is at the end of the street. Schools, restaurants, doctor's office, pharmacy nearby.