Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360651036-973
Ingatlan ára: 520.000.000 HUF
Elérhetőség: +36-30-2310938

Ingatlan képei

520.000.000 HUF

Az ingatlan értékesítője

Tetlák Eszter

Tetlák Eszter

Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Siófok
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
vendéglátó egység
Alkategória:
szálloda, hotel, panzió
Lakóterület:
1114 m2
Telek mérete:
1800 m2
Szobák száma:
18
Építés éve:
2018
Épület emelet száma:
4
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Fűtés:
házközponti fűtés
Komfort:
luxus
Parkolás:
beálló (felszíni nyitott)
Lift:
nincs

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Kiépített IT hálózat (TCP/IP)
Környezet:
Posta a közelben
 
Gyógyszertár a közelben
 
Bolt a közelben
 
Strand/Fürdő a közelben
 
Park a közelben
 
Forgalmas úton
 
Vízhez közel
 
Rendezett környék
 
Bevásárlóközpont a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Fitness center a közelben
 
Városközpont
Közlekedés:
Buszmegálló a Közelben
Külső jellemzők:
Kertkapcsolat
 
Rendezett kert
 
Kerti világítás
 
Parkoló
 
Autóbeálló (kerten belül)
 
Térburkolat

Leírás

Luxus, új építésű szálloda Siófokon eladó

Luxus szálloda Siófokon, a villasoron!

A rendkívül igényes, apró részleteiben is tökéletes szálloda 2 percnyi sétára található a Balatontól. Egy teljes gépészeti és technológiai felújítás eredményeképpen 15 szoba, valamint 3 lakosztály, egy teljesen felszerelt sushi konyha és bár, egy wellness részleg, valamint 18 belső, saját parkolóhely lesz összesen.

Jelenleg 6 szoba és egy lakosztály készült el, melyeket már 2 hónapon át üzemeltettek is. A többi befejezéséhez szükséges összes építőanyag és a szobák teljes berendezése benne van az árban. Igény esetén a befejezési munkálatokat a jelenlegi szakértő gárda vállalhatja.

Az épületkomplexum teljes kivitelezése még nem fejeződött be. A 776 m²-es, 4 szintes épületben egyelőre 6 szoba és 1 lakosztály készült el maradéktalanul, a többi is gépészetileg teljesen kész van, burkolási és szerelvényezési munkák vannak már csak hátra. A 90 m²-es wellness épület befejezése is folyamatban van, valamint a 248 m²-es étterem építése is elkezdődött.

Az épület különleges, exkluzív, Indiából, Egyiptomból és Japánból vásárolt anyagokból lett újjáépítve. Az épületben minden létező elektromos- és gépészeti dolog is magas minőségű eszközökkel lett kicserélve/felújítva, mint pl víz- és csatornahálózat, új fűtésrendszer olasz radiátorokkal, új hűtő/fűtő klímarendszer, új tűzvédelmi berendezés, új kültéri- és beltéri biztonsági kamerarendszer éjjel is látó kamerákkal, mozgásérzékelős dizájn világítás folyosókon és lépcsőkön, fényérzékelős dekorációs világítások, egyebek.

A szállodai szolgáltatások területén is a luxus termékeket találhatjuk minden szobában, mint pl. kártyás ajtónyitó- és intelligens energiatakarékos rendszer, hangszigetelt ajtók, szobánként saját wifi, 43-55 colos LCD tv-k, MAG256 típusú 4500 csatornás(!) televíziós rendszer, minibár, minőségi Inox konnektorok és kapcsolók éjszakai LED fénnyel, valamint USB csatlakozókkal, Handy okostelefon korlátlan internettel és belföldi + EU + USA, Canada, Oroszország, Kína, Izraeli telefonos híváslehetőséggel(!), valamint 5 féle dizájn világítás a hangulatfénytől a teljes kivilágításig „Edison” típusú égőkkel.

A berendezés a szálloda közös helyiségeiben, valamint szobáiban is egyedi, főleg Indonéziából és Japánból importált szobrok, dizájn csillárok, mahagóni fából készült bútorok, különleges festmények találhatóak.

Komfortérzetünk emelése miatt a szobákban vadonatúj gyapjú Aloe Vera olasz ágymatracok, hipoallergén folyadékrezisztens párnák és matracvédők, antiallergén komfortpárnák, 100% pamut „queen size” ágynemű garnitúrák és magas minőségű sötétítő függönyök találhatóak.

A szálloda ajánlati ára a jelenlegi készültségi állapotában 570 000 000 Ft. Az építési munkák jelenleg is folynak, igény esetén a teljes befejezést is vállalják.

Minden dokumentáció (tervrajzok, alaprajzok, üzemeltetés) az érdeklődők rendelkezésére állnak.

 

English:

The hotel was built on the very well known street and ideally located in the central part of town, near all the finest restaurants and nightlife.

The hotel is situated 400 m from one of the most popular bodies of water in the Europe – the fresh water Lake Balaton.

Additionally, the hotel is located 12 km from Zamardi, which holds world-popular music festivals like "Balaton Sound", "STRAND", "B my Lake" which makes the city of Siofok the main shopping and nightlife town on Lake Balaton.

This area is a popular tourist location, and the opportunity to increase revenue and occupancy levels is huge. The hotel has been renovated to the highest of standards in 2018.

The Hotel details are:

• Prime location;

• Boutique luxury fixtures and fittings (natural stone, oil paintings, lava-stone statues, rare-wood furniture etc.);

• HD TVs with 4000 channels in each room;

• Free to use android cell phone for guests (with unlimited internet and phone calls).

• Completely new: furniture, decor, water pipes, electric lines, air conditioning system, sewer, hot water heater.

• 15 rooms + 3 penthouse suites;

• 4 floors;

• The restaurant space comes complete with a fully licensed kitchen and sushi restaurant. This space can also be utilized as a bar or as entertainment/conference area. The Hotel can be expanded for optimal use of the area, such as additional amenities, that will raise the Hotel to a higher level (pool, saunas etc.)

Asking Price: 1.790.000 EURO all NEW Furniture / Fixtures included.