Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360651121-72
Ingatlan ára: 149.900.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-9724414

Az ingatlan értékesítője

Lakatos Mária

Lakatos Mária

Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Piliscsaba
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
ház
Alkategória:
családi ház
Lakóterület:
320 m2
Telek mérete:
1404 m2
Szobák száma:
4
Építés éve:
2002
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Kilátás:
panorámás
Tetőtér:
beépíthető
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Fűtés:
gáz (kazán)
Kiegészítő fűtés:
padlófűtés
Komfort:
duplakomfortos
Parkolás:
garázs

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Konyhabútor
 
Amerikai konyha
 
Bútorozott
 
Világos
 
Beépített konyhabútor
Környezet:
Vidéki táj
 
Hegyvidék
 
Posta a közelben
 
Bevásárlóközpont a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Templom a közelben
 
Erdőhöz/Zöldövezethez közel
 
Park a közelben
 
Bank a közelben
 
Iskola a közelben
 
Rendezett környék
 
Bolt a közelben
 
Óvoda a közelben
Közlekedés:
Buszmegálló a Közelben
Külső jellemzők:
Tároló
 
Parkosított kert
 
Autóbeálló (kerten belül)
 
Rendezett kert
 
Parkoló
 
Terasz
 
Pince
 
Garázs

Leírás

Piliscsaba Garancstetőn családi ház eladó

Örökpanorámás, kétgenerációs családi ház bútorozottan eladó Piliscsabán.

Garancstetőn, aszfaltos, csendes utcában, gyönyörű panorámával a pilisi hegyekre eladó egy 320 nm-es, kétgenerációs családi ház.

Az 1404 nm-es, enyhén lejtős telken lévő ingatlan 2002-ben épült, Ytong falazattal, vasbeton födémmel, külső szigeteléssel. Az egyedi gyártású fa nyílászárók több rétegű üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval vannak ellátva. A telken található még egy 25 nm-es, különálló pince is, mely jelenleg tárolóként funkcionál.

A ház beosztása: jelenleg 130 nm a lakóterület, amerikai konyhás nagy nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba. A nappaliból és a 25 nm-es teraszról, gyönyörű, elvehetetlen panoráma nyílik a környező hegyekre. Lehetőség van az 50 nm-es tetőtér beépítésére is, így tovább növelhető a lakótér. A kővel burkolt helyiségekben a fűtést Hőterm gázkazán szolgáltatja padlófűtéssel és radiátorokkal, a parkettás szobákban radiátorokkal. A nappaliban lehetőség van kandalló beépítésére is, ennek csatlakozása a kertbe is ki van vezetve így egy komoly kültéri grillező is telepíthető.

A jelenlegi lakótér alatti szuterén 160 nm-es, 3 méter belmagasságú, jelenleg tárolóként, kétállású garázsként funkcionál. Itt lehetőség van egy külön lakótér kialakítására is, hiszen a víz, a fűtés és a villany is be van vezetve, sőt teljes konyha kiépítésre is van lehetőség. Így nyerhetünk 320 nm-es, duplakomfortos családi házat. Az ingatlan bútorozottan eladó.

További extrák: ipari áram, riasztó.

Lokáció: Az ingatlan 20 km-re fekszik Budapesttől, közvetlen vasúttal is könnyen bejuthatunk a fővárosba. A környék gyönyörű, csendes, az ingatlan, távol van a város zajától, ezért olyanoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, az erdőket, a hegyeket.

A hatalmas, 1404 nm-es telken szinte bármi kialakítható, veteményes, gyümölcsös, dísznövények, parkosított kert. Csak a képzelet szabhat határt.

Budapesti lakás beszámítása lehetséges.

Az adatok és az alaprajz tájékoztató jellegűek!

......

English:

Two-generation family house for sale in Piliscsaba with panoramic views!
A 320 sqm, two-generation family house for sale on Garancstető, in a quiet, asphalted street, with a beautiful panoramic view of the Pilis mountains. The property on a gently sloping1404 sqm plot was built in 2002, with Ytong masonry, reinforced concrete slab, external insulation. Custom made wooden windows with multi-layered glass, shutters, mosquito nets. On the plot there is also a 25 sqm separate cellar, currently used as a storage room.
The house has a living area of 130 sqm, a large living room with American style kitchen, 3 bedrooms, 2 bathrooms. From the living room and the 25 sqm terrace, there is a beautiful, unobstructed panorama of the surrounding mountains. There is also the possibility of building a 50 sqm attic to further increase the living space. The stone-tiled rooms are heated by a gas boiler with underfloor heating and radiators, the rooms with parquet flooring by radiators. In the living room there is also the possibility of installing a fireplace, the connection of which is also led out into the garden, so that a barbecue can be installed.
The current basement under the living area is 160 sqm, with a ceiling height of 3 meters, currently used as a storage room, double garage. It is possible to create a separate living area, as water, heating and electricity are connected and a full kitchen can be built. This gives us a 320 sqm double family house. The property is for sale furnished.
Additional extras: industrial electricity, alarm.
Location. The area is beautiful, quiet, the property is far from the noise of the city, so I recommend it to people who love nature, forests, mountains...
The huge plot of 1404 sqm can be used for almost anything, crops, orchards, ornamental plants, park. The only limit is your imagination!

The data and floor plan are for information only!