Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360651121-73
Ingatlan ára: 55.900.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-9724414

Az ingatlan értékesítője

Lakatos Mária

Lakatos Mária

Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest III.
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
lakás
Alkategória:
tégla
Lakóterület:
61 m2
Szobák száma:
2
Építés éve:
1936
Felújítás éve:
2000
Ingatlan állapota:
felújítandó
Ingatlan emelete:
1. emelet
Tájolás:
Dél
Kilátás:
utcára néző
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Fűtés:
elektromos / villany
Kiegészítő fűtés:
gáz (konvektor)
Komfort:
összkomfortos
Parkolás:
utcán, közterületen
Lift:
nincs

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Redőny
Környezet:
Rendelőintézet a közelben
 
Bolt a közelben
 
Óvoda a közelben
 
Gyógyszertár a közelben
 
Posta a közelben
 
Bevásárlóközpont a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Fitness center a közelben
 
Park a közelben
 
Bank a közelben
 
Iskola a közelben
Közlekedés:
Villamosmegálló a közelben
 
Buszmegálló a Közelben
Külső jellemzők:
Tároló
 
Pince
 
Erkély

Leírás

III. Szépvölgyi úton felújítandó lakás eladó

Napfényes, világos, befektetésnek is kiválóan alkalmas, téglaépítésű lakás eladó a Szépvölgyi úton! Kizárólag irodánk kínálatában!

Eladó a III. kerületben, a Kolosy tér és a Daubner cukrászda között, a Szépvölgyi úton egy 61 nm-es, első emeleti, felújítandó lakás. A 12 lakásos épületben tavaly a vezetékeket kicserélték, a további felújítási munkálatok még folyamatban vannak. Gondozott előkert, valamint elszeparált, intim hátsó kert is tartozik az ingatlanhoz. A lakás beosztása: reggeli fényárban úszó, keleti tájolású konyha, innen nyílik egy praktikus, jól berendezhető, ablakkal ellátott kamra. A 20 nm-es, napsütötte, világos szoba erkélyéről gyönyörű panoráma nyílik a Rózsadombra. A szobák egymásból nyílóak, a közös falon mindkét irányba meleget adó villany cserépkályha van, valamint az egyik szobában konvektor. Az éjszakai áram is be van vezetve, a mérőórák újak. Mindkét szoba ablakán redőny is van, a Szépvölgyi útra néznek. A folyosóról nyílik egy kádas fürdőszoba WC-vel. A lakáshoz tartozik még egy 3 nm-es tároló is a szuterén szinten. A közös költség 26.800 Ft, mely tartalmazza a víz, a csatorna, valamint a szemét díjat, a takarító és a kertész költségét.

A lokáció közlekedésileg nagyon kedvező, rövid sétára van a fonódó villamos és a buszmegálló. Arnold gym, kávézók, éttermek, cukrászda, iskola, szinte minden egy karnyújtásnyira.

Az adatok és az alaprajz tájékoztató jellegűek!    

English:

Sunny, bright brick apartment for sale on Szépvölgyi road! Exclusively in our office offer!
For sale a 61 sqm, first floor apartment (needs renovation) in the III. district between Kolosy square and Daubner confectionery, on Szépvölgyi road. The 12-apartment building had all the wiring replaced last year and further renovation works are still ongoing. The property has a well-maintained front garden and a secluded, intimate rear garden. The layout of the apartment comprises a kitchen with morning light, east facing kitchen, from here there is a practical, well-fitted pantry with window. The balcony of the 20 sqm sunny and bright room offers a beautiful panoramic view of the Rose Hill. The rooms open out from each other, there is an electric tiled stove on the common wall which provides warmth in both directions, and a convector in one room. The night-time electricity is also connected and the meters are new. Both rooms have shutters on the windows, overlooking Szépvölgyi road. From the hallway there is a bathroom with a bath and a toilet. The apartment also has a 3 sqm storage room on the basement level. The common cost is HUF 26.800, which includes water, sewerage, garbage, cleaning and gardener.
The location is very convenient in terms of transport, a short walk from the tram and bus stops. Arnold's gym, cafes, restaurants, pastry shop, school, almost everything is within walking distance.

The data and floor plan are for information only!