Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360651002-112
Ingatlan ára: 36.500.000 HUF
Elérhetőség: +36-30-2319202

Az ingatlan értékesítője

Szabó Dénes

Szabó Dénes

Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Üzenet a hirdetőnek:

Kedvencnek jelöl
ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Szentendre
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
ház
Alkategória:
családi ház
Lakóterület:
80 m2
Telek mérete:
4621 m2
Szobák száma:
5
Építés éve:
2000
Felújítás éve:
2015
Ingatlan állapota:
átlagos állapotú
Tájolás:
Dél
Kilátás:
panorámás
Csatorna:
nincs
Gáz:
nincs
Villany:
bevezetve
Fűtés:
elektromos / villany
Kiegészítő fűtés:
kandalló
Komfort:
összkomfortos
Parkolás:
beálló (felszíni nyitott)

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Amerikai konyha
 
Világos
 
Légkondicionált
Környezet:
Hegyvidék
 
Erdőhöz/Zöldövezethez közel
Külső jellemzők:
Pince
 
Terasz

Leírás

Szentendrén, a Kő-hegyen, elvehetetlen, örök panorámás családi ház eladó

Szentendrén, a Kő-hegyen, csodálatos, elvehetetlen örökpanorámával, D-i fekvéssel, könnyűszerkezetes, nappali + 4 hálószobás, kb. 80 nm-es családi ház tulajdonostól eladó egy óriási, 4621 nm-es telken. A nagy méretű teraszról (40 nm) egészen a Megyeri hídig is ellátni. A telek rendkívül csendes helyen fekszik, intim környezetben, de mégis közel a Lászlótelephez és a V8-as uszodához.

Az épület gazdasági épületként van nyilvántartva, külterületen, amely művelési ág alól kivont terület. A telek állattartásra is alkalmas. A ház azonnal költözhető, jelenleg bútorozatlan. A kisszobák válaszfalai igény esetén variálhatóak, mivel nem tartófalak. A ház bővíthető a telek nagysága miatt. A kert parkosítása az új tulajdonosra vár. A Kálvária úti körforgalomtól murvás úton lehet eljutni az ingatlanig, ami Natura 2000 területen fekszik, természetvédelmi övezetben, közel a Czibulka menedékházhoz, a sárga túrista útvonal mentén. A telek egy része erdős, akácos, akár méhészkedésre is rendkívül alkalmas terület. A telket szinte minden oldalról további erdőség veszi körül, ameddig a szem ellát. Közművek közül az áram van bevezetve, a fűtés is elektromos lapradiátorokkal működik, valamint a nappaliban található kandallóval. A kristálytiszta vizet fúrt kút szolgáltatja, a szennyvízelvezetés derítővel megoldott. A kb. 12 nm-es pincében van tárolási lehetőség. A kis medence (4x4,5 m) a kertben felújításra szorul.

Segítünk a hitelezésben is.

 

English:

In Szentendre, on the Stone-hill (Kő-hegy), with a beautiful, incredible panoramic view, living room + 4 bedroom, 80 sqm family house for sale on 4621 sqm plot by the owner. Facing south. The plot is in a very quiet location in an intimate setting, yet close to the Lászlótelep and the V8 swimming pool. From the huge terrace (40 sqm) can be seen up to the Megyeri Bridge.

The building is registered as an economic building on the outer belt area, which has been removed from the cultivation area. The plot is also suitable for animal keeping. The house can be moved immediately, it is without furniture. The walls of the small rooms can be varied on request, as they are not supporting walls. The house can be expanded due to the size of the plot. The garden needs caretaking. The property is reachable from the Kálvária street roundabout, offroad, located in Natura 2000 area, in a nature reserve close to the Czibulka shelter along the yellow touristic route. Part of the plot is wooded, with acacia. It is a very suitable area for beekeeping. The plot is surrounded by additional forests from almost all sides as long as the eye can see. Among the public utilities, the power is supplied, and the heating system also works with electric radiators. The living room has a fireplace. The water is supplied by a drilled well, the canalisation is not in the area, but it is digestive. There is a storage facility in the approximately 12 sqm cellar. The small pool (4x4.5 m) in the garden needs renovation.

We provide credit upon request.